4 portioner
Du behöver:
¤ Ca 400 g oxfilé
¤ Babyspenat
¤ Ett knippe färsk sparris
¤ 1 röd paprika
¤ 0,5 gurka
¤ 0,5 burk semitorkade tomater
¤ Mild ost
¤ Parmesan
¤ Erik Lallerstedts caesardressing
¤ Salt och peppar
Gör så här:
1. Rensa ett knippe färsk sparris och skär i bitar. Dela gurkan på längden och gröp ur det vattniga, skär i halvmånar. Rensa och skär 1 röd paprika i bitar.
2. Skär ost i tärningar. Putsa ca 400 g oxfilé och skär i bitar.
3. Stek sparris tills den blir gyllene. Stek oxfilé, salta och peppra.
4. Lägg upp babyspenat på tallrikar. Fyll på med semitorkade tomater, gurka, paprika, tärnad ost och sparris. Toppa med oxfilé och hyvla över parmesanost. Servera med caesardressing.
Kommentera