Du behöver:
¤ 1 färdiggrillad kyckling
¤ 1 stort romansalladshuvud
¤ 1 flaska Erik Lallerstedt curry-lime-dressing
¤ 1 paket bacon
¤ 0,5 förpackning cocktailtomater
¤ 1 dl cashewnötter
¤ 0,5 dl solroskärnor
¤ 1 paket fetaost
¤ 75 g sockerärtor

Gör så här:
1. Plocka isär 1 grillad kyckling.
2. Klipp 1 paket bacon i mindre bitar och stek. När det fått färg, rör ner 1 dl cashewnötter och 0,5 dl solroskärnor så att de bryns tillsammans med baconet.
3. Skär 1 romansalladhuvud i strimlor och lägg i en salladsskål. Skär 0,5 förpackning cocktailtomater i halvor och strimla 75 g sockerärtor och lägg i skålen.
4. Blanda ner bacon och nötter i salladen och smula ner 1 paket fetaost. Rör om och servera med curry-lime-dressing.
Receptet kommer ursprungligen från 56kilo.